LEVERANS- OCH KÖPVILLKOR

   

Senast uppdaterad: 4 Maj 2023

   

Dessa köpvillkor gäller mellan Untresso (Segelstorp Group AB) och konsument. Vi säljer i huvudsak andrahands sorterade och osålda designmöbler från företag som inte fått de sålda (eller inte försökt sälja själva) men vi har ibland även ett antal standardprodukter där vissa finns på lager.


PRISER

På vissa av våra produkter är priserna angivna på vår webbplats. Priserna är angivna i svenska kronor och är inklusive 25% moms. Priserna inkluderar inte frakt. Untresso reserverar sig för eventuella prisändringar och felaktiga priser och har rätt att häva köpet och återbetala kunden för erlagd betalning innan produkten hämtats/levererats. Priset för frakten av produkterna är beroende av dess storlek, vikt och vart produkterna ska fraktas. Vid direktbetalning via hemsida gäller hämtning av vara på platsen den finns om inget annat är överenskommet. Priserna vi säljer produkterna för är upp till 80% billigare än vad ordinarie pris hade varit vid köp direkt från företaget de kommer ifrån.


BETALNING

Betalning kan ske via faktura eller via Swish och ska vara gjord innan en vara hämtas eller fraktas.


FRAKT OCH TRANSPORT

Vi fraktar våra produkter till kunder i hela Sverige men observera att frakt ej ingår i priset av produkten på hemsidan. Vanligtvis skickar vi våra gods med fraktbolag, men har även ibland möjlighet att erbjuda utkörning och installation på flera orter i Sverige. Installation ingår normalt inte i fraktkostnaden. Vanligtvis innebär ”frakt” att du får dina produkter levererade till ditt hem med fraktbolag. Detta innebär fram till din port om du bor i lägenhet, och fram till din tomtgräns om du bor i hus. “Fram till” innebär vanligtvis så nära er port eller. tomtgräns som möjligt, men det innefattar inte bärhjälp eller installation inomhus. Om du önskar hjälp med att bära in eller installera produkterna kan det erbjudas som en tilläggstjänst mot en extra avgift. Kontakta oss för mer information om tilläggstjänster och priser.


LEVERANSTID

Vi strävar efter att leverera dina produkter inom 7-14 arbetsdagar efter att betalningen har mottagits. Observera att leveranstiden kan variera beroende på produktens tillgänglighet och leveransdestination. Vi kommer att informera dig om eventuella förseningar i leveransen.


ÅNGERRÄTT

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit produkten. För att utöva ångerrätten måste du kontakta oss inom denna period och returnera produkten i oskadat skick och i originalförpackning. Du ansvarar för returfraktkostnaderna. Vi kommer att återbetala dig det belopp du har betalat för produkten inom 14 dagar efter att vi har mottagit och godkänt returen.


REKLAMATIONER OCH GARANTI

Om du upptäcker något fel eller felaktighet med produkten, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet. För produkter som omfattas av garanti kommer vi att följa tillverkarens garanti- och reklamationsvillkor. Vänligen se tillverkarens garantidokumentation för mer information.


PERSONUPPGIFTER

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Genom att göra en beställning hos oss samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.


KONTAKT

Om du har frågor eller behöver hjälp, är du välkommen att kontakta oss via e-post: info@untresso.com eller telefon: 073-528-77-95.