Vår Historia

   

Senast uppdaterad: 29 Maj 2023

   

Segelstorp Group startade 2020 med en sommarlivsbutik på bjärehalvön. Av en händelse kom vi över produkter hos leverantörer som bara stod och samlade damm, det fick oss att tänka och efter många diskussioner, kom vi fram till att det var dags att ta ett steg framåt.


Med erfarenhet från vår sommarlivsverksamhet insåg vi att det fanns en stor potential att skapa en hållbar lösning för att ta hand om överskottslager och varor som av olika anledningar annars skulle kastas. Så, med vår passion och kunskap i ryggen, startade vi Unsold Treasures Solutions.

 

Vi är stolta över att hjälpa företagen vi samarbetar med att minska avfall samtidigt som vi ger dig möjligheten till ett fint hem med kvalitets- och designprodukter till ett bra pris och skapar en varaktig framtid för oss och våra nästa generationer. Nu arbetar vi hårt för att göra vår dröm till verklighet, inte bara för vår och kundens del - utan minst lika mycket för klimatet. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta din “unsold treasure”.